Home Nieuws PSV niet te spreken over standpunt KNVB: ‘De bond weigert maatwerk’

PSV niet te spreken over standpunt KNVB: ‘De bond weigert maatwerk’

378
0

De KNVB is even de gebeten hond op de burelen van het Philips Stadion.

De bond weigert iedere medewerking het thuisduel tegen ADO Den Haag uit te stellen. Daar is PSV bepaald niet over te spreken. Bij monde van algemeen directeur Toon Gerbrands reageert de club op het statement.


“We spelen, maar houden hier een hele nare smaak aan over”, zegt Gerbrands via PSV.nl. “We kunnen net voldoen aan het minimaal aantal spelers. Naar de letter van de afspraken die zijn gemaakt over voetballen in Coronatijd moeten we spelen, maar er staan vanmiddag spelers op het veld die eigenlijk niet kunnen spelen vanwege dreigende overbelasting en dus kans op blessures.”

Gerbrands gaat verder: “De KNVB is exact op de hoogte van de medische status van hen, maar weigert maatwerk toe te passen”, gaat de algemeen directeur verder. “Los van Corona; ook voor deze spelers is hun gezondheid in gevaar. Het is een bizarre samenloop van omstandigheden en daar moet naar gehandeld kunnen worden. De weigering om ons tegemoet te komen valt ons ontzettend tegen”, zo luidt het statement van de club.


Facebook Comments Box