Home Nieuws PSV niet onder de indruk van Ajax interesse voor Shurandy Sambo, PSV...

PSV niet onder de indruk van Ajax interesse voor Shurandy Sambo, PSV richt zich op inkomende transfers

1834
1

Binnen PSV is kalm gereageerd op de interesse vanuit Ajax in rechtervleugelverdediger Shurandy Sambo.

Op de burelen van het Philips Stadion is men niet geschrokken van de Amsterdamse toenadering en de reeds gevoerde gesprekken tussen Ajax en het management van Shurandy Sambo. PSV leunt nog net niet achterover maar weet dat het sterk staat in de onderhandelingen gezien het nog 1 jaar doorlopende contract van de verdediger, die er ook in het buitenland goed op staat.

Volgens het Eindhovens Dagblad steekt PSV de komende week liever energie in het afronden van inkomende transfers. Of dat richting Shurandy Sambo zelf het juiste signaal is valt nog te bezien. Sambo richt zich persoonlijk op het EK met Jong Oranje en laat de belangstelling op zich afkomen.

Vorige week, daags na de aanstelling van Maurice Steijn in Amsterdam, werd bekend dat Ajax interesse heeft in Sambo, die het voorbije seizoen onder Maurice Steijn bij Sparta Rotterdam speelde. De interesse is uiterst serieus te noemen en de club uit Amsterdam wenst dan ook door te pakken voor Sambo.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV nog geen bod van Ajax ontvangen. Er is zelfs geen vraagprijs vastgesteld op dit moment dus het is duidelijk dat PSV het geheel vanuit een zetel kan volgen. Het contract van Sambo is lopende tot de zomer van het volgende kalenderjaar.

Sambo, die zich met Jong Oranje voorbereidt op het EK, stond de voorbije weken in de belangstelling van meerdere clubs maar het EK met Jong Oranje zorgt ervoor dat alles stil komt te staan. ‘Het transferspel rond de PSV’er krijgt na het toernooi van Jong Oranje vermoedelijk verder vorm en daarbij zal ook blijken hoe concreet Ajax nou precies wilde worden’, schrijft het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikel‘Heb je gesprekken met PSV gevoerd?’ De glimlach en het antwoord van Noa Lang zijn veelzeggend
Volgend artikelTransfersom voor Noa Lang valt lager uit, Club Brugge lijkt water bij de wijn te doen

1 REACTIE

  1. Denk dat Ajax zand in de ogen wil strooien van het PSV management, Sambo heeft redelijk gepresteerd bij sparta, maar ook niet meer. Voor Ajax is Milan van Ewijk de nr1 op deze positie, pure afleiding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in