Home Nieuws PSV negeert statement en gaat concreet worden voor Steven Berghuis, Raiola onderhandelt...

PSV negeert statement en gaat concreet worden voor Steven Berghuis, Raiola onderhandelt met PSV

111
0

Het gros van de aanhang van PSV vindt een transfer van Steven Berghuis naar Eindhoven maar niks. Die gedachtegang wordt door de directie van PSV niet bepaald gedeeld.

Het heeft er alle schijn van dat PSV na eerdere statements van Feyenoord alsnog gewoon tot actie over zal gaan om Berghuis naar PSV te transfereren. Vorige week gaf Toon Gerbrands nog aan dat als Feyenoord echt niet wenst me te werken er geen transfer zal volgen. Een week later lijkt PSV toch gewoon te gaan doorpakken.

Dat melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. Technisch directeur Sjaak Troost van Feyenoord benadrukte het zondag op de open dag nog maar eens: Berghuis is niet te koop.

‘Blijft PSV je niet bellen dan’, vroeg de Radio Rijnmond verslaggever aan de geïrriteerde Troost. ‘PSV valt mij niet lastig. Ze hebben één keer gebeld en we hebben aangegeven dat Berghuis niet te koop is. Daar is het bij gebleven’, zegt Troost zondagmiddag in gesprek met Radio Rijnmond.

PSV schat de waarde van Berghuis in op tien miljoen euro, daar waar Feyenoord een aantal miljoen meer wil. PSV vindt niet dat Berghuis dat waard is en hoopt op een lager bedrag. De club vraagt zich af of Berghuis na een aantal jaar nog voor veel geld te verkopen is.

Ondertussen is zaakwaarnemer Mino Raiola ook actief en probeert voor Berghuis een deal te sluiten, schrijft het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here