Home Nieuws PSV neemt duel om Johan Cruijff schaal uiterst serieus

PSV neemt duel om Johan Cruijff schaal uiterst serieus

576
0

PSV wacht zaterdagavond in de Johan Cruijff Arena de eerste serieuze nationale test.

De wedstrijd is meteen een mooi meetmoment voor de ploeg van Roger Schmidt, die de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal dan ook uiterst serieus neemt. Schmidt is namelijk niet van plan om veel spelers rust te geven tijdens de strijd met Ajax om de Johan Cruijff Schaal.

De voortekenen op een leuke wedstrijd zijn dus daar. “We hebben op Ryan Thomas na een fitte selectie”, blikte hij vooruit op het duel van zaterdag in de Johan Cruijff ArenA.

‘Mijn spelers zijn in staat om twee duels in korte tijd te spelen. We willen zeker van Ajax winnen. De basis is niet altijd bepalend voor een goed resultaat. En ik mag vijf keer wisselen”, zei Schmidt over de mogelijke basisopstelling.

PSV verdedigt dinsdagavond in Denemarken een voorsprong van 3-0 in de uitwedstrijd tegen Midtjylland in de derde voorronde van de Champions League. “Maar daar zijn we nu niet mee bezig”, zei middenvelder Marco van Ginkel. “PSV heeft geloof ik drie jaar geen prijs gewonnen. Nu kunnen we in een wedstrijd een prijs winnen. Daar gaan we voor.”

Ook Schmidt aast op de eerste prijs. “We zijn goed aan het seizoen begonnen”, zei trainer Schmidt.

“En we hebben vorig seizoen in de onderlinge duels met Ajax ook goed gespeeld. Maar we weten ook dat Ajax nog steeds een sterke ploeg heeft. Dat heb ik ook weer de laatste weken gezien toen ze tegen goede Duitse ploegen oefenden. Ze hebben geen sleutelspelers verloren en nog steeds dezelfde coach. En ze weten wat winnen is.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here