Home Nieuws PSV neemt afscheid: ‘Drie intensieve jaren’

PSV neemt afscheid: ‘Drie intensieve jaren’

3807
0

PSV neemt deze zomer afscheid van Sanne Clements, de persvoorlichters van dienst.

Clements maakt dat zélf via LinkedIn bekend. Het betekent dat PSV op zoek moet naar een nieuwe persvoorlichter.

De vrouw van voormalig profvoetballer Kees Luijckx zat de afgelopen drie seizoenen in de functie en speelde alweer een tijdlang met het idee om er een keer mee op te houden. Na het landskampioenschap van afgelopen voetbaljaar besloot ze dat het tijd was om te stoppen.

“Het waren drie intensieve jaren waarin ik met drie verschillende, maar hele fijne trainers mocht samenwerken, ik een wisseling van algemeen- en technisch directeur heb meegemaakt en ik drie keer een geweldige spelersgroep kon ondersteunen”, zo somt ze op het social medium op.

Hoewel ze ervan heeft genoten, vond ze het soms ook lastig gezien alle druk die het met zich mee bracht. “Het was soms ook veel en dat maakte dat ik al langer twijfelde over het doorgaan in deze functie. Ik wil PSV en alle supporters heel erg bedanken voor deze onvergetelijke tijd. Het was een feest om erbij te horen.”

Kort dankwoord van PSV
Voor PSV was het reden om haar om social media nogmaals te bedanken voor het werk dat ze de voorbije jaren voor de club heeft verricht. “Geweldig dat we die periode met de landstitel hebben mogen afsluiten. Veel plezier en succes in je volgende uitdaging.” De club hoopt snel haar opvolger te kunnen presteren.


Vorig artikelMemphis wijst naar Simons, boosheid richting Bergwijn bij Oranje: ‘Hij heeft zijn excuses aangeboden’
Volgend artikelEngelse media: ‘Walking in Memphis’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in