Home Nieuws PSV nadert akkoord met Isaac Babadi | Peter Bosz heeft de beschikking...

PSV nadert akkoord met Isaac Babadi | Peter Bosz heeft de beschikking over een subliem middenveld

11428
0

Peter Bosz ziet de deadline van het transferwindow van seizoen 2023-2024 nadert dat zijn selectie aardig vorm begint te krijgen. De trainer wordt veelal op zijn wenken bediend wat versterkingen aangaan.

Zowel Peter Bosz als Earnie Stewart zien nog wel graag een centrale verdediger worden toegevoegd aan de selectie maar met de inmiddels concrete interesse voor de Amerikaanse verdediger Sergiño Dest ziet er naar uit dat Peter Bosz Jordan Teze als die ene zo extra centrale verdediger zal gaan inzetten waardoor misschien André Ramalho met zijn in 2024 aflopende contract wellicht nog zal gaan vertrekken deze zomer. PSV denkt verder nog een Debast van Anderlecht en de Amerikaanse MLS-speler Robinson om de verdedigende gelederen te versterken.

Met de komst van Jerdy Schouten en Malik Tillman alsmede de excellerende Joey Veerman en Ibrahim Sangaré heeft Peter Bosz op dit moment de beschikking over een subliem middenveld, dat ook nog eens in balans is. De trainer zal een tevreden mens zijn, al kan Sangaré natuurlijk nog vertrekken met Aster Vranckx als zijn logische als even gedroomde opvolger.

Dan is daar nog Isaac Babadi, het toptalent dat het woord subliem zeker mag dragen. Er zijn positieve ontwikkelingen gaande want het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV afgelopen week dichter bij een akkoord is gekomen met Isaac Babadi en zijn management over een nieuw contract. Alle partijen hopen binnen afzienbare tijd alles afgerond te hebben. De huidige verbintenis van de talentvolle jeugdinternational loopt na dit seizoen af en er zijn steeds meer clubs die zijn contractsituatie navragen bij zijn Duitse management.

Dat Peter Bosz ondertussen de beschikking heeft gekregen over Jerdy Schouten doet de trainer veel deugd. ‘Dat vindt ik een hele goede speler’, zei de trainer een week voor de komst van Schouten. Het is inmiddels wel duidelijk dat PSV goede zaken heeft gedaan met de komst van Jerdy Schouten.


Vorig artikelJerdy Schouten en Malik Tillman in training én bij de wedstrijdselectie voor Vitesse – PSV
Volgend artikelVoetbalclub Telstar glimt van trots na transfer Jerdy Schouten naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in