Home Nieuws PSV – NAC betekent mogelijk rentree Joël Drommel, Schmidt twijfelt weer

PSV – NAC betekent mogelijk rentree Joël Drommel, Schmidt twijfelt weer

248
0

Het heeft er inmiddels alle schijn van dat er een heuse keeperscarrousel gaande is onder Roger Schmidt.

De Duitse trainer zegt te twijfelen over de positie onder de lat tegen NAC. Het bekerduel tegen de club uit Breda moet gewonnen worden maar Schmidt twijfelt. Dat is op zich niet nieuw want de Duitse trainer lijkt al maanden te twijfelen getuige zijn soms onnavolgbare wisselbeleid en opstellingen. De PSV aanhang is ver klaar met de vele onlogische beslissingen van de wispelturige Roger Schmidt.

Wie de beginopstelling tegen AZ analyseert kan niet anders concluderen dat Roger Schmidt het zicht op de realiteit kwijt is. Mwene in de 88e minuut wisselen voor Bruma heeft niets met een wedstrijd proberen te kantelen te maken. PSV wacht dinsdagavond NAC in de Beker maar Schmidt twijfelt nog over de positie onder de lat.

Mvogo kreeg in het duel tegen NAC een kans onder de lat, omdat Schmidt vond dat Drommel niet betrouwbaar genoeg vond keepen.
Schmidt sluit niet uit dat Drommel dinsdagavond weer aan de aftrap verschijnt. De Duitse coach hakt op de wedstrijddag de knoop door, zei hij maandagmiddag.

PSV is wel fit, stelde Schmidt vast. ‘We hoeven ons niet te verschuilen achter het feit dat we in een druk programma zijn beland’, zegt de 54-jarige trainer op de clubwebsite. ‘Ik zie het als een mooie kans om ons drie dagen na de nederlaag tegen AZ direct te revancheren. We zijn er op gebrand een positieve reactie te tonen.’

Schmidt eist een betere prestatie dan tegen AZ. ‘Die prestatie stemt ons uiteraard niet tevreden. Dinsdag is het zaak dat we de gehele wedstrijd de mouwen opstropen en vechten voor wat we waard zijn. Het creëren van open kansen liet de vorige wedstrijd te wensen over. Daarnaast zullen we beter op onze hoede moeten zijn voor eventuele tegenstoten. Wedstrijden in het bekertoernooi zijn vaak totaal verschillend van competitieduels. NAC zal morgen alles of niets spelen. Zij hebben niets te verliezen. Het is aan ons om hen niet te onderschatten en door te stoten naar de halve finale van het bekertoernooi”, aldus een geplaagde coach over het belangrijke duel tegen NAC.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here