Home Nieuws PSV naar Arnhem | Peter Bosz laat aan duidelijkheid niets te wensen...

PSV naar Arnhem | Peter Bosz laat aan duidelijkheid niets te wensen over: ‘Ik wil er gewoon niks over horen’

1012
0

PSV doet dit weekend het Gelredome in Arnhem aan en dat meteen het enige wat telt voor Peter Bosz. De trainer uit Apeldoorn laat ook meteen aan duidelijkheid niets te wensen over.

Het gaat dot weekend tot in ieder geval zaterdagavond alleen maar over Vitesse – PSV. Peter Bosz wil het voor een ieder helder hebben. Er wordt niet over Rangers FC – PSV gesproken omdat de wedstrijd in Arnhem nu eenmaal het belangrijkste is, stelt de trainer vast.

Natuurlijk, Peter Bosz onderkent het belang van het Champions League-tweeluik als geen ander, maar ‘zegt er niets over’. De coach is standvastig in zijn communicatie en helder waar helderheid noodzakelijk is en dus telt alleen winst in Arnhem.

Na de wedstrijd in het Gelredome gaat het vizier van de trainer en zijn staf op de eerste ontmoeting met Rangers in de play-offs van de Champions League. “Er zit geen taboe op het woord ‘Rangers’, maar ik wil er gewoon niks over horen”, zegt Peter Bosz het Eindhovens Dagblad.

“Ik zeg er niets over. Ook bij mijn vorige clubs is dat altijd de werkwijze geweest die ik heb gehad. Geen afleiding”, zegt Bosz, die graag wil uitleggen waarom hij er zo in staat. Bosz heeft daar wel een verklaring voor. “Als trainer en spelersgroep heb je gewoon veel aandacht voor de eerstvolgende wedstrijd nodig”, klinkt het simpel.

PSV vliegt maandagmiddag naar Glasgow en speelt dinsdagavond op Ibrox tegen Rangers FC. Acht dagen later volgt de return in Eindhoven en dus denkt de KNVB in ieder geval mee met PSV want het Eredivisie-duel met Go Ahead Eagles is verplaatst van 26 augustus naar woensdag 27 september.


Vorig artikelFC Barcelona staat open voor transfer Sergiño Dest naar PSV en geeft Dest tot maandag om beslissing te nemen
Volgend artikelOnbegrip over geïnteresseerd Liverpool: Waarom? ‘Niet in deze fase van zijn carrière’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in