Home Nieuws PSV mogelijk met Rodríguez tegen Ajax: ‘Hij wil graag spelen en ons...

PSV mogelijk met Rodríguez tegen Ajax: ‘Hij wil graag spelen en ons helpen’

377
0

Ernest Faber blikte vrijdagmiddag vooruit op de wedstrijd in de Amsterdam Arena tegen Ajax.

Faber houdt het simpel en beseft dat PSV een resultaat nodig heeft om weer een goed gevoel te krijgen en met vertrouwen vooruit te kijken.


De geplaagde trainer weet nog niet of hij tegen Ajax kan beschikken over Ricardo Rodríguez. De staf probeert de Zwitserse aanwinst klaar te stomen voor het duel in de Johan Cruijff Arena van zondag.

“Hij heeft goed getraind en maakt een goede indruk”, laat Faber weten op de persconferentie. “Maar we moeten even kijken hoe hij uit deze training komt, want hij heeft natuurlijk een tijd niet gespeeld. Morgen is er nog een training. Daarna gaan we kijken of hij gaat starten tegen Ajax.” Dat is niet het enige obstakel om de 27-jarige linksback aan de aftrap te krijgen. “Het is ook even kijken of we de papieren voor elkaar kunnen krijgen, maar hij wil graag spelen en ons helpen.”

Faber denkt dat overwinningen het ‘enige medicijn’ zijn voor het geplaagde PSV. Faber weet dat er nog veel over mark van Bommel wordt gezegd en geschreven maar de huidige trainer verwacht professionaliteit van zijn spelersgroep. “Er wordt een hoop gezegd en geschreven. Voor ons is het afsluiten en zorgen dat we beter gaan presteren.”

Tegen Ajax past Faber mogelijk zijn opstelling en systeem aan. “We moeten zorgen dat we resultaat gaan halen. Het kan zijn dat het met een iets andere manier van spelen gaat zijn. Dat is een zeer reëele optie inderdaad.”


Facebook Comments