Home Nieuws ‘PSV moet winnen en dat maakt Rostov voor mij de grote favoriet’

‘PSV moet winnen en dat maakt Rostov voor mij de grote favoriet’

30
0

PSV speelde Rostov in de 2e helft in de heenwedstrijd in Rusland bijkans van de mat maar toch denkt Manuel Veth, kenner van het Russische voetbal, dat PSV het dinsdagavond erg moeilijk gaat krijgen tegen FK Rostov.

Het feit dat PSV móet winnen, speelt de gasten in de kaart, denkt Veth. “PSV moet winnen en dat maakt Rostov voor mij de grote favoriet. Moeten aanvallen tegen Rostov is zo’n beetje het ergste dat je kan overkomen. Maar een vroege goal van PSV kan alles veranderen, want dan moet Rostov een ander spel gaan spelen”, vertelt hij in gesprek met de NOS.

“Sardar Azmoun, Christian Noboa en Dmitri Poloz zijn de vedettes van Rostov, dat in augustus Ajax versloeg in de play-offs van de Champions League. En dan zou ik Vladimir Granat nog toevoegen, die sinds dit seizoen een sleutelrol speelt in de verdediging van Rostov. Azmoun en Poloz zijn extreem gevaarlijk voorin. Met name de rol van Poloz is cruciaal: hij is tactisch heel sterk, heeft een enorm loopvermogen en is bijna altijd betrokken bij de uitbraken van Rostov. En Noboa is niet alleen dodelijk bij vrije trappen, maar zijn ervaring is cruciaal. Ook als het moeilijk wordt houdt hij de ploeg bij elkaar.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here