Home Nieuws ‘PSV moet gefrustreerd raken’

‘PSV moet gefrustreerd raken’

18
0

De Graafschap coach Vreman ziet mogelijkheden tegen PSV. De Achterhoeker denkt te kunnen toeslaan op de manier hoe PSV ook geregeld toeslaat.

“PSV is natuurlijk favoriet, maar er liggen altijd mogelijkheden. Wij kunnen onbevangen spelen”, blikt de trainer vooruit met Omroep Gelderland. “Ze moeten wel gefrustreerd raken, liefst op de manier waarop we de laatste wedstrijden hebben gespeeld. Zoals tegen Feyenoord, maar ook tegen Heracles in grote fases van de wedstrijd. In balbezit moeten we betere keuzes maken en profiteren in de omschakeling”, voegt Vreman toe. “En dan kijken waar we ze pijn kunnen doen. En als we dan toch de punten niet pakken, dan liever op deze manier dan dat we iedere week kansloos zijn.”

Het wordt ook de wedstrijd van de gebroeders Pröpper. De broer van Davy Pröpper speelt bij De Graafschap op het middenveld. “Ja, we gaan elkaar wel tegenkomen. We hebben er lang op gewacht. Dat wordt een mooi duelletje”, blikt Robin vooruit met Omroep Gelderland. “Als het moet, dan moet het. Ook al is het mijn broer. Vroeger speelden we al tegen elkaar in de woonkamer, met slidings erbij. Dat vond mijn moeder nooit zo leuk. Maar het gaat niet alleen om ons. Wij hebben de punten heel hard nodig. Het zal moeilijk worden. Verdedigend is het nog aardig kwetsbaar, maar hun middenveld is heel sterk. En ze hebben een aardige spits met Luuk de Jong. In de omschakeling kunnen we zeker wat uitrichten, denk ik.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here