Home Nieuws Moet PSV Feyenoord nieuwe ‘Veerman-dreun’ geven? Ongekende statistieken Zerrouki in de Arena

Moet PSV Feyenoord nieuwe ‘Veerman-dreun’ geven? Ongekende statistieken Zerrouki in de Arena

2271
0

Joey Veerman was precies een jaar geleden de gevierde man in de Nederlandse voetbalwereld want de van sc Heerenveen overgekomen middenvelder had de clubs voor het uitkiezen.

Veerman koos voor PSV nadat Feyenoord zich eerder bij Heerenveen wist te melden. Het leidde destijds tot veel teleurstelling in Rotterdam want Veerman speelde een goed eerste halve seizoen in Eindhoven, gaf assists en scoorde erop los. Inmiddels ziet de wereld er voor Joey Veerman iets anders uit want sinds een week is de middenvelder geen basisspeler meer in het elftal van Ruud van Nistelrooij. Daar hoeven nog niet meteen conclusies uit te worden getrokken want Ruud van Nistelrooij ziet op dit moment nog maar weinig spelers als daadwerkelijke basisspeler.

Het zorgt middenin het winterse transferwindow voor nieuwe geruchten. PSV is voornemens de selectie voorin te versterken maar ziet inmiddels dat er ook op het middenveld wat problemen ontstaan. Zo valt Ibrahim Sangaré opnieuw door de mand als het op meedogenloosheid aankomt, bleek zondagmiddag in Sittard. Als het aan Theo Janssen ligt, gaat PSV opnieuw de transfermarkt op om opnieuw Feyenoord pijn te doen.

Feyenoord is zoals bekend op zoek naar een extra verdedigende middenvelder. Ramiz Zerrouki is opnieuw in beeld bij de Rotterdammers. FC Twente wilde Zerrouki niet midden in het seizoen naar één van de concurrenten laten vertrekken. Janssen hinkt daardoor op twee gedachten. “Want hoe je het wendt of keert: acht miljoen euro is voor een club als Twente natuurlijk wel heel veel geld. Ook voor Zerrouki zelf is het een goede transfersom. Aan de andere kant: als FC Twente zo doorgaat en zich straks kwalificeert voor Europees voetbal, stroomt vanzelf een soortgelijk bedrag in de kas.”

Janssen stelt dat PSV er goed aan zou doen om Feyenoord nu opnieuw dwars te zitten en te slim af te zijn door bij FC Twente Zerrouki weg te halen. Janssen: “De kans is namelijk heel groot dat ook andere clubs dan Feyenoord zich melden. PSV misschien wel. Want deze jongen kan moeiteloos meekomen in de top-3 van Nederland”, wijst Janssen naar de middenvelder van FC Twente, die zaterdagavond de wedstrijd van zijn leven speelde in de Johan Cruijff Arena getuige zijn wedstrijdstatistieken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here