Home Nieuws PSV mist Mario Götze, Cody Gakpo, Noni Madueke en Nick Viergever in...

PSV mist Mario Götze, Cody Gakpo, Noni Madueke en Nick Viergever in Amsterdam

679
0

Enigszins gehavend zal PSV woensdagavond acte de préséance geven in de Johan Cruijff Arena.

Roger Schmidt kan in Amsterdam geen beroep doen op Mario Götze, Cody Gakpo, Noni Madueke en Nick Viergever, zo stelde Schmidt dinsdagmiddag vast op de persconferentie.


Götze en Gakpo misten de laatste wedstrijden van PSV door blessures en werden klaargestoomd voor de bekerwedstrijd tegen Ajax, maar zijn niet fit genoeg bevonden. Schmidt neemt de aanvallers definitief niet mee naar Amsterdam. Ook Madueke en Viergever ontbreken waardoor PSV niet ruim in de aanvallers zit.

De doelman van dienst in Volendam, Lars Unnerstall, mag hopen op meer gezien zijn cruciale rol in Volendam maar daar wilde Schmidt nog niets definitiefs over kwijt. “Daarover hebben we niks afgesproken”, aldus Schmidt.

“De voorbereiding was kort. We hebben tussen de wedstrijden niet kunnen trainen, dat was onmogelijk. Het was dus geen perfecte voorbereiding, maar het is een bijzondere tijd. We zullen klaar zijn voor een cupfight. We kunnen vertrouwen putten uit de goede wedstrijd van zaterdag tegen FC Twente”, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments