Home Nieuws PSV mist Ihattaren voor de vierde keer wegens ziekte, gedrag bevordert geen...

PSV mist Ihattaren voor de vierde keer wegens ziekte, gedrag bevordert geen uitgaande transfer

4040
0

Mo Ihattaren ontbreekt opnieuw bij PSV in de voorbereiding op de wedstrijd tegen Willem II.

Deze keer zou de middenvelder opnieuw ziek zijn. Het moge duidelijk zijn dat het er alle schijn van heeft dat er momenteel veel meer speelt rond Ihattaren dan de buitenwacht weet. Het is de vierde keer dat Ihattaren zich ziek weet te melden in het lopende seizoen.


De negentienjarige middenvelder maakt alles behalve goede reclame voor zichzelf. Mocht de focus op een uitgaande transfer liggen, is dit niet bepaald bevorderlijk gedrag om een transfer te kunnen realiseren.

En wil PSV nog wel een verlenging van het contract aangaan met een speler die zoveel vraagt van een ieder binnen en rond de club? Daartoe behoren ook de fans want de middenvelder uit Utrecht maakt zich verre van populair bij de aanhang. Het gros ziet Ihattaren dan ook liever vertrekken dan bijtekenen.

Ook Roger Schmidt is teleurgesteld. ‘Het is heel jammer”, zei Roger Schmidt vrijdag tijdens de persconferentie voor Willem II-PSV. Het talent, dat op 6 februari voor het laatst een basisplaats had bij PSV, beleeft een zeer moeizaam seizoen. Hij ontbrak een paar keer in de selectie doordat hij overhoop lag met Schmidt. Ook had hij last van wat kleine blessures. Er zijn binnen de club al twijfels geweest over zijn absenties.

Schmidt over de situatie: “Het is jammer dat hij er weer niet bij is, want het was al een seizoen met pieken en dalen voor hem”, zei Schmidt vrijdag bij zijn persmoment. “Hij wilde het goed afsluiten, maar hij is de laatste weken een beetje aan het kwakkelen. Hopelijk kan hij er bij de volgende wedstrijd wel weer bij zijn.”


Facebook Comments