Home Nieuws PSV mist Cody Gakpo en Noni Madueke ook tegen Twente, AS Monaco...

PSV mist Cody Gakpo en Noni Madueke ook tegen Twente, AS Monaco en Fortuna Sittard

590
0

Slechts nieuws van het blessurefront. PSV kan de komende weken geen beroep doen op Cody Gakpo en Noni Madueke.

Roger Schmidt moet zijn sterspelers missen in de wedstrijden tegen FC Twente, AS Monaco en Fortuna Sittard. Ook Ritsu Doan en Ryan Thomas moeten nog langer toekijken. Het viertal ligt voor langere tijd uit de roulatie met diverse kwetsuren en blessures.

De duidelijkheid over Gakpo en Madueke kwam er vrijdagmiddag. Op de persconferentie gaf trainer Roger Schmidt duidelijkheid over de komende weken wat de eerst van de blessures betreft. Reserve-aanvoerder liep een enkelkwetsuur op in het eerste duel met Monaco. Eerder dit kalenderjaar had Gakpo last van een soortgelijke blessure.

Madueke heeft nog steeds last van een spierblessure, waardoor hij de komende tijd niet inzetbaar is. Madueke kende een zeer sterke start van het seizoen maar sukkelt al enige maanden met vorm en fitheid. Doan heeft ook een kwetsuur aan zijn knie en moet ook nog langer toekijken. Doan traint individueel op de Herdgang. Ryan Thomas zal op korte termijn een operatie moeten ondergaan. De Nieuw-Zeelandse middenvelder heeft ook last van zijn knie en een lichte operatie moet dat probleem helemaal gaan verhelpen, zo melden meerdere media vrijdagmiddag.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here