Home Nieuws PSV met Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius in de basis op weg...

PSV met Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius in de basis op weg naar wintertitel

670
0

PSV kan het kalenderjaar 2021 vanavond in stijl afsluiten door in het eigen Philips Stadion Go Ahead Eagles te verslaan.

In dat geval is de ploeg van Roger Schmidt namelijk winterkampioen, wat die titel ook waard is. Toch mag het een prima prestatie werden genoemd want de ploeg van Roger Schmidt zakte eerder deze competitie een aantal keer door de ondergrens van het acceptabele heen. In die weken van het seizoen was de koppositie in de Eredivisie wel het laatste waar aan gedacht werd.

PSV moet in staat worden geacht de thuiswedstrijd tegen de club uit Deventer winnend af te sluiten. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius daarbij donderdagavond tegen Go Ahead Eagles in de basis zullen staan. Beide aanvallers nemen de plekken in van de geblesseerden Ritsu Doan en Bruma. Dit lijken de enige wijzigingen te zijn die Roger Schmidt doorvoert in zijn basisopstelling.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel, Mwene, Ramalho, Boscagli, Mauro, Gutiérrez, Sangaré, Vertessen, Götze, Gakpo, Vinícius

Vermoedelijke opestelling Go Ahead Eagles: Hahn, Lucassen, Nauber, Idzes, Kramer, Kuipers, Rommens, Brouwers, Oratmangoen, Córdoba, Botos


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here