Home Nieuws PSV met tegenzin en ‘knarsetandend’ akkoord met verschuivingen in programma

PSV met tegenzin en ‘knarsetandend’ akkoord met verschuivingen in programma

88
0

PSV is met tegenzin akkoord gegaan met het voorstel van de KNVB om Ajax tegemoet te komen.

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat er bij PSV gewoon weerstand bestond om de club uit Amsterdam tegemoet te komen. Het gaat er bij PSV meer om hoe de KNVB het allemaal invult dan dat de club Ajax voor de voeten wil lopen of geen rust gunt.

PSV is ‘knarsetandend, maar zwijgzaam’ akkoord gegaan met het besluit van de KNVB om de voorlaatste speeldag te verplaatsen naar 15 mei, weet de regionale krant et ED te melden. Binnen PSV is men van mening dat het weinig zinvol is om energie te steken in dat wat inmiddels besloten is.

PEC Zwolle is duidelijk een andere mening toebedeeld. De Zwollenaren hebben geen goed woord over voor de KNVB. PSV sluit zich dit keer dan ook niet aan bij PEC Zwolle, dat donderdag als enige ontbrak op de vergadering in Zeist en aangaf ‘er helemaal klaar mee te zijn’. Toon Gerbrands trok eerder dit seizoen al samen op met Zwolle, toen de KNVB besloot om het competitieduel van Ajax met PEC te verplaatsen.

Dat werd gedaan met het oog op de confrontatie met Real Madrid. PSV besloot ditmaal het besluit van de bond te respecteren. Gerbrands en PSV kwamen in opstand.


Vorig artikelJan Poortvliet snapt niets van keuzes Mark van Bommel
Volgend artikelBegripvolle van Bommel staat achter besluit KNVB

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in