Home Nieuws PSV met Erick Gutiérrez de toekomst in, Mexicaan verlengt aflopende contract tot...

PSV met Erick Gutiérrez de toekomst in, Mexicaan verlengt aflopende contract tot 2025

480
0

De revival van Erick Gutiérrez onder Roger Schmidt is niet voor niets geweest. De Mexicaan wist zichzelf op te richten en is weer een belangrijk onderdeel van de selectie geworden.

Dat mag Roger Schmidt zichzelf in positieve zin aanrekenen. De Duitse coach zag in Erick Gutiérrez de aangewezen middenvelder om in en tegen AS Monaco succes te gaan boeken. Ondanks de remise in het Vorstendom, wist Erick Gutiérrez dat zijn kansen bij PSV weer waren gekeerd. De Mexicaan liet ook anderen beter spelen, waaronder Ibrahim Sangaré.

Het contract van de Mexicaan loopt echter af in de zomer van 2023 en de belangstelling voor hem kwam deze zomer langzaam op gang. Erick Gutiérrez hoeft zich echter niet meer te richten op clubs als Besiktas of Trabzonpsor maar kan weer verder omhoog kijken. Het Benfica van Roger Schmidt leek serieus geïnteresseerd om de Mexicaan van PSV over te nemen maar de club van Schmidt meldde zich niet in Eindhoven. Op zijn beurt liet Erick Gutiérrez net na de gewonnen bekerfinale al weten dat hij eigenlijk helemaal niet bij PSV wilde vertrekken.

Het Eindhovens Dagblad meldt nu dat Erick Gutiérrez zijn contract bij PSV gaat verlengen. Na stevige onderhandelingen is er een akkoord gekomen over een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2025. PSV en Erick Gutiérrez gaan dus samen de toekomst in en de verwachting is dan ook dat er weer vele speelminuten lonken voor de middenvelder.


Vorig artikelAad de Mos hard voor Ki-Jana Hoever: ‘Hij wordt niet de nieuwe rechtsback van PSV’
Volgend artikelMonaco verwikkeld in stevige transferperikelen in aanloop naar PSV, sterspeler staat voor vertrek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in