Home Nieuws PSV met Drommel tegen Galatasaray: ‘Champions League! Dat is een jongensdroom’

PSV met Drommel tegen Galatasaray: ‘Champions League! Dat is een jongensdroom’

560
0

Met de uitschakeling van Zwitserland in het achterhoofd, weet Joel Drommel dat er snel duidelijkheid over Yvon Mvogo zal gaan komen.

Voor Drommel kunnen de wedstrijden niet snel genoeg van start gaan. De doelman staat te poppelen van ongeduld. In gesprek met De Telegraaf geeft Drommel aan er naar uit te kijken om het komende maand met PSV in de voorronde van de Champions League op te nemen tegen Galatasaray. Dat Drommel tegen de Turken lijkt te gaan starten is geen geheim meer gezien de korte periode tot aan de wedstrijden.


“Champions League! Dat is een jongensdroom. Ik heb er héél veel zin in”, aldus Drommel. “Nog mooier wordt het wanneer dat weer voor echt volle stadions kan.”

Het is nog onduidelijk of Yvon Mvogo komend seizoen zijn concurrent zal zijn bij PSV. Daarover zegt Drommel: “De ene keer verneem je via media dat hij blijft, de andere keer weer dat hij zou vertrekken. Maar hoe het hier verloopt, ligt hoe dan ook aan mezelf”, zo geeft hij aan. “Ik moet gewoon keihard werken deze maand en uiteindelijk keept de beste. Ik ben erop gebrand om dat te zijn.”

De doelman doet er dan ook alles aan om bij PSV de eerste keeper te zijn. “Ik ben al een week eerder in training gegaan met de fysiektrainer en toen ik net vakantie had, heb ik hier al een huisje gevonden”, zegt hij daarover. “Ik heb me direct op PSV kunnen focussen, kon langzamerhand beginnen en zo wordt het wennen aan alles makkelijker.”


Facebook Comments Box