Home Nieuws PSV merkt nu al de positieve gevolgen van de komst van Roger...

PSV merkt nu al de positieve gevolgen van de komst van Roger Schmidt

7073
0

Ruim een week geleden kondigde PSV de komst van de Duitser Roger Schmidt aan en dat kwam de club op vele complimenten te staan.

In binnen- en buitenland werd het nieuws van de aanstelling van Roger Schmidt met veel enthousiasme ontvangen. De innovatieve Duitser stond namelijk ook in de nadrukkelijke belangstelling van andere gerenommeerde clubs als AC Milan en een minder gerenommeerde maar grote club als Fenerbahce.


Het heeft er alle schijn van dat Roger Schmidt er zelf ook de voorkeur aan geeft om voor de meer stabielere clubs te kiezen. Red Bull Salzburg en Leverkusen staan alom bekend als stabiel opererende clubs met een rechtlijnig beleid. AC Milan en Fenerbahce blinken juist niet bepaald uit in stabiel en consistent beleid, waar Schmidt juist wel voor de stabiliteit wenst te gaan. Het voetbalplan van PSV sprak Schmidt dan ook meteen aan.

De komst van Schmidt naar PSV heeft tot nog toe al positieve gevolgen, zo laat Toon Gerbrands weten aan de Telegraaf. Gerbrands zegt tegen Telesport dat de komst van de Duitser voor een situatie kan zorgen waarin eerder bepaalde onbereikbare spelers juist wel naar PSV willen komen. “Ik begrijp dat John de Jong die signalen af en toe al opvangt”, is Gerbrands hoopvol over de komst van nieuwe spelers naar PSV.


Facebook Comments