Home Nieuws PSV mengt zich in discussie rond amateurclub Bladella

PSV mengt zich in discussie rond amateurclub Bladella

17
12

Toon Gerbrands gaat als algemeen directeur van PSV het gesprek aan met vv Bladella. Die club royeerde vorige week enkele jeugdspelers die te weinig loten verkochten.

Gerbrands heeft de zaak bewust een aantal dagen laten rusten om vervolgens de juiste conclusie te kunnen trekken. Bladella is een partnervereniging van PSV en de club heeft veel reacties ontvangen naar aanleiding van de ontstane commotie.
“We werden als PSV deze week weer geconfronteerd met de media en laten we het ook maar een hype noemen, die een korte periode ontstaat”, begint Gerbrands bij PSV TV. “Bladella kwam natuurlijk in het nieuws vanwege het feit dat jongens werden geroyeerd, omdat zij een paar lootjes te weinig hadden verkocht. Daar was heel veel commotie over. Wij zijn een partnervereniging, wij werken met hen samen”, legt Gerbrands uit. “Daar werden veel vragen over gesteld. Je kunt beter even twee dagen afwachten, zodat je alle feiten kent en weet hoe alles precies in elkaar steekt, voordat je gaat oordelen. Dat hebben wij bewust gedaan. Het was een hele heftige hype. Het duurt vrij kort tegenwoordig, zo’n hype”, aldus Gerbrands. “Wij hebben op de achtergrond contact gehouden en gaan binnenkort met elkaar in gesprek over de toekomst. Naar aanleiding van de feiten en niet van alle verhalen.”

https://twitter.com/PSV/status/833709806468820993


Facebook Comments

12 REACTIES

  1. Kijk ze hadden de contributie op 150 moette zetten of weet ik hoeveel die is dan op t eindejaar ze n bonus moeten laten verdienen wie niet wil ook goed toch …kind kan er nix aan doen hoe raar ze de formule in elkaar flantsen ….waarom meteen de media erop en niet eerst overleggen wederzijds

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here