Home Nieuws PSV mengde zich op laatste moment in strijd om handtekening Ramiz Zerrrouki

PSV mengde zich op laatste moment in strijd om handtekening Ramiz Zerrrouki

2283
0

In de jacht op versterkingen werd Ramiz Zerrouki genoemd als nieuwe PSV middenvelder voor het volgende seizoen.

Zerrouki werd al maanden achtereen met Feyenoord in verband gebracht en op de dag dat bekend werd dat Feyenoord akkoord bleek te zijn met FC Twente, werd ook bekend dat PSV alsnog wilde toeslaan. PSV bleek echter te laat te zijn en dus gaat de middenvelder, afkomstig uit Algerije, FC Twente verlaten voor Feyenoord. Op het laatste moment mengde PSV zich nog in de strijd om de middenvelder, maar de interesse kwam te laat. Dat meldt De Telegraaf.

De transfersom is gerust stevig te noemen en eigenlijk net zo hoog als afgelopen winter en zomerwindow. FC Twente is vrijwel niet gezakt in haar vraagprijs voor de middenvelder. Feyenoord gaat naar verluidt zeven miljoen euro betalen voor Zerrouki. Dit bedrag kan door bonussen nog oplopen. Zerrouki gaat een contract tot medio 2028 tekenen bij Feyenoord.

Ajax toonde afgelopen winter ook interesse in Zerrouki. Alfred Schreuder wilde de FC Twente-speler graag naar Amsterdam halen. PSV werd ook al maanden in verband gebracht met de eventuele komst van Zerrouki naar PSV. Het is niet bekend of Earnie Stewart namens PSV ook daadwerkelijk een bod bij FC Twente heeft weggelegd of dat er vrijdag slechts geïnformeerd is bij de Tukkers.


Vorig artikelÉrick Gutiérrez zet zinnen op transfer naar Benfica: ‘Laat Schmidt mij maar halen’
Volgend artikel‘PSV struint Rotterdam af op zoek naar talent’, PSV betaalde 1 miljoen euro vergoedingen aan Feyenoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in