Home Nieuws PSV meldt zich voor Mexicaanse WK-ganger Montes | Espanyol-verdediger wil naar PSV

PSV meldt zich voor Mexicaanse WK-ganger Montes | Espanyol-verdediger wil naar PSV

7044
0

Als je als Anderlecht-verdediger al weken zit te ‘wachten’ op een transfer naar PSV of als Davinson Sánchez zijnde steeds te horen krijgt dat je transferdoelwit nummer één bent, maar PSV ook steeds naar andere gegadigden ziet informeren zou dat best weleens een demotiverende uitwerking kunnen hebben.

Zowel Zeno Debast van Anderlecht als Davinson Sánchez van Tottenham Hotspur hadden als het aan PSV had gelegen allang en breed aan de selectie zijn toegevoegd maar zover kwam het nog niet. Ondertussen informeerde PSV voor de tweede keer naar de Mexicaanse Espanyol-verdediger Montes.

César Montes stond eerder deze zomer al op de radar van Earnie Stewart maar dat was nog redelijk vroeg in het window. De Mexicaanse verdediger wil weg bij La Liga-degradant Espanyol en zou open staan voor een transfer naar PSV. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

PSV heeft opnieuw geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Montes, die ook in de belangstelling staat van de Zuid-SPaanse La Liga-club Almeria. César Montes wil hoe dan ook vertrekken uit Barcelona en mag ook vertrekken van de clubleiding, echter dient er wel 10 miljoen overgemaakt te worden voor César Montes.

Montes speelt pas een half jaar in Spanje want Espanyol nam de 26-jarige verdediger in de winterstop voor acht miljoen euro over van de Mexicaanse topclub Monterrey. Na de degradatie wil hij echter vertrekken. Op het WK in Qatar was Montes basisspeler in alle drie de groepswedstrijden.

Het management van César Montes is al benaderd door PSV, dat klaarblijkelijk in César Montes de zo gewenste verdedigende versterking ziet. De twee eerder genoemde verdedigers kunnen César Montes nog altijd vervangen mocht het niet naar wens lopen met de Mexicaanse WK-ganger van Espanyol.


Vorig artikelPerspectief voor PSV op overwintering in Champions League na UEFA-selectie
Volgend artikelPSV alsnog akkoord met Napoli, Lozano vrijdag in Eindhoven voor medische keuring

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in