Home Nieuws PSV meldt zich voor gewilde Belgische verdediger, Jupiler League club wil talent...

PSV meldt zich voor gewilde Belgische verdediger, Jupiler League club wil talent behouden

2410
0

Het Regenboogstadion van Zulte Waregem herbergt een talentvolle voetballer. De club staat wel op het punt om de verdediger te verliezen.

PSV lijkt dan ook serieus in de markt te zijn voor de pas 20 jarige verdediger van de Belgische club. PSV zou al meermaals contact hebben gelegd met Zulte Waregem voor Willen. De twintigjarige centrale verdediger staat in de belangstelling van meerdere clubs uit het buitenland, maar de Belgische club zou de speler liever willen behouden.

Volgens Het Nieuwsblad heeft PSV zich meer dan eens gemeld voor de centrale verdediger. ‘De centrale verdediger, die tegen Cercle nog de 1-2 maakte, was dit seizoen een openbaring aan de zijde van Timothy Derijck. Het Nederlandse PSV kwam hem al meermaals scouten en is gecharmeerd. Zulte Waregem wil hem houden’, schrijft het Belgische medium.

Sinds de zomer van 2022 speelt de jongeling voor het eerste eftal van Zulte, waar hij daarvoor naam maakte bij Jong Zulte. Inmiddels heeft hij negentien wedstrijden gespeeld in de Jupiler League. Daarin kwam de verdediger tot een doelpunt en een assist. De Belg ligt tot 2024 vast en is dus een interessant target voor PSV, wat verwacht Teze en Obispo te zullen transfereren deze zomer.


Vorig artikelAgressief en vol passie spelende van Aanholt: ‘Sindsdien steekt PSV beter in elkaar’
Volgend artikelUnion Berlin stuurt Baumgartl terug naar PSV, buitenlandse clubs tonen meteen interesse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in