Home Nieuws PSV wil transfer afronden en meldt zich met hoger bod bij FC...

PSV wil transfer afronden en meldt zich met hoger bod bij FC Utrecht, Domstedelingen azen op miljoenenwinst

6704
0

Het is PSV menens met betrekking tot de handtekening van Ryan Flamingo.

Earnie Stewart en Peter Bosz zien het zeer zeker zitten in de verdediger annex middenvelder van FC Utrecht, dat op haar beurt miljoenen euro’s winst wenst te maken. De club uit de Domstad is feitelijk slechts enkele weken eigenaar en officieel werkgever van Flamingo en ziet kan een flink slaatje te slaan uit de interesse van PSV.

In Utrecht weet men maar al te goed dat PSV miljoenen te besteden heeft deze zomer met de zekerheid van de groepsfase van de Champions League. In Utrecht weet men ook dat André Ramalho deze zomer de PSV-deur achter zich dicht zal gaan trekken en dat er dringend behoefte is aan verdedigende versterkingen.

En dus wenst Frans van Seumeren het onderste uit de kan te halen inzake de aanstaande uitgaande transfer van een speler die feitelijk pas een goede maand op de loonlijst in Utrecht staat. PSV zag al biedingen worden afgewezen maar is volhardend in de strijd om de handtekening van Flamingo.

En dus verhoogde PSV het eerder uitgebrachte bod op Ryan Flamingo. De onderhandelingen tussen de clubs lopen al een tijdje, maar PSV geeft volgens De Telegraaf niet op.

FC Utrecht wil een transfersom van rond de tien miljoen euro, inclusief een aantal bonussen. PSV heeft nu een bod uitgebracht dat dichter in de buurt komt van het gewenste bedrag. De verdediger ligt tot 2027 vast in Utrecht.


Vorig artikelFC Barcelona kan Dest deze zomer nog niet verkopen aan PSV | ‘Barcelona en PSV zetten in op transfer van 8 miljoen euro in januari’
Volgend artikelSpaanse media melden: FC Barcelona zet Johan Bakayoko derde op lijst met gewilde spelers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in