Home Nieuws PSV meldt zich officieel bij AC Milan: Rodriguez wil naar PSV

PSV meldt zich officieel bij AC Milan: Rodriguez wil naar PSV

4546
0

PSV lijkt in Europa nog steeds een betere naam te hebben dan Fenerbahçe. 

De Zwitser Rodriguez heeft zijn pijlen namelijk gericht op een overgang naar PSVDat meldt De Telegraaf dinsdagavond. Eerdere berichtgevingen over Rodriguez, die onderweg zou zijn naar Fenerbahçe en al persoonlijk rond zou zijn met de Turkse club, zouden daarmee naar het rijk der fabelen verwezen kunnen worden.


Telesport weet te melden dat PSV momenteel hard werkt om de AC Milan-verdediger Ricardo Rodríguez naar Eindhoven te halen. De club hoopt de 27-jarige linksback, die in Milaan geen vaste basiskracht is, tot het eind van het seizoen te huren. PSV meldde zich inmiddels officieel bij AC Milan.

Ook Rodriguez zelf zou een overstap naar PSV zien zitten, maar of AC Milan ook aan een transfer mee wil werken is nog onduidelijk.

Het EK van komende zomer en de goede naam die PSV in Europa heeft; dat zijn voor Rodriguez de hoofdreden om clubs als Napoli en Fenerbahçe dat eveneens serieuze interesse heeft, links te laten liggen. De zaakwaarnemer van Rodríguez, Gianluca Di Domenico, is met AC Milan in gesprek om de voorwaarden te creëren waarop hij naar PSV kan vertrekken.

Later meer.


Facebook Comments