Home Nieuws PSV meldt zich bij Arnaut Danjuma voor opvolging Cody Gakpo

PSV meldt zich bij Arnaut Danjuma voor opvolging Cody Gakpo

7430
0

Cody Gakpo is al enkele weken geleden vertrokken bij PSV maar een geschikte opvolger is helaas nog niet binnenboord gehaald.

Nog steeds passeren er allerlei namen de revue en één daarvan luisterde naar de naam van Arnaut Danjuma. Een week geleden heette de aanvaller van de Spaanse La Liga club onhaalbaar te zijn maar daar lijkt verandering in gekomen te zijn. Ondanks dat de aanvaller, die eerder in de jeugdopleiding van PSV speelde, nog niet zo lang geleden voor ruim 20 miljoen euro de overstap van de Premier League naar de Spaanse Liga maakte en normaal gezien onhaalbaar voor PSV zou zijn, lijkt er nu wel degelijk een opening te zijn.

PSV heeft inmiddels contact met Arnaut Danjuma gehad over een eventuele overgang naar PSV. Danjuma werd recent nog in verband gebracht met een terugkeer naar de Premier League omdat er verscheidene Britse clubs de aanvaller weer naar Engeland zouden willen halen. De president van Villarreal bevestigde vorige week al dat er beweging rond de gewilde aanvaller van Villarreal was. Danjuma kreeg daarop toestemming van zijn Spaanse werkgever om met geïnteresseerde clubs te praten en naar Engeland af te reizen.

PSV heeft zich nu ook toegevoegd aan het rijtje geïnteresserde clubs. Voetbal International meldt dat momenteel alles nog open ligt en het Eindhovens Dagblad bevestigt de berichtgeving. Danjuma heeft nog een contract tot medio 2026. Danjuma, die van 2008 tot 2016 in de jeugd van PSV speelde, bekijkt momenteel alle opties.


Vorig artikelUpdate in status Sangaré, PSV past afkoopsom aan | Ivoriaan gewild door heel Europa
Volgend artikelMemphis Depay speler van Atlético Madrid na deal over minimale transfersom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in