Home Nieuws PSV meldde zich voor transfer Wolfsburg middenvelder

PSV meldde zich voor transfer Wolfsburg middenvelder

1717
0

De directieden van PSV spraken in de winterstop meermaals uit dat er geen plannen voor transfers waren. Dat lijkt toch iets anders te liggen.

Volgens het Duitse voetbalmagazine Kicker heeft PSV zich in het nog lopende transferwindow hard gemaakt voor de komt van VFL Wolfsburg middenvelder Yannick Gerhardt.


PSV begaf zich dus opnieuw op de Duitse markt, waardoor het interessant is om te weten of deze speler uit de koker van John de Jong (lees scoutin) komt of dat de naam van de speler is ingegeven door Roger Schmidt en zijn staf.

PSV was niet de enige gegadigde want ook VfB Stuttgart, Hertha BSC en FC Köln hadden serieuze interesse in de diensten van Gerhardt. Het is tevergeefs want de middenvelder heeft inmiddels zijn contract bij Wolfsburg verlengd. “Ik voel me erg goed hier en wil deel uit blijven maken van waar we mee bezig zijn: het bereiken van Europees voetbal. Ik wil het team helpen en mijn doel is om nog meer wedstrijden te gaan spelen”, aldus Gerhardt over zijn nieuwe verbintenis.

De 26-jarige middenvelder is een ervaren speler, heeft de juiste leeftijd en daarmee inmiddels 128 officiële wedstrijden voor Wolfsburg gespeeld.


Facebook Comments