Home Nieuws PSV medekoploper, hofleverancier in elftal v/d week en media wijzen naar ‘Eagles...

PSV medekoploper, hofleverancier in elftal v/d week en media wijzen naar ‘Eagles uitspraken’ Schmidt na remise Ajax

1628
0

De eerdere uitspraken van Roger Schmidt over Go Ahead Eagles worden daags na de remise van Ajax tegen de ploeg uit Deventer nog maar weer eens aangehaald.

De remise in Amsterdam zorgt ervoor dat PSV in ieder geval medekoploper is in seizoen 2021-2022. Het kan verkeren in het topvoetbal blijkt maar weer. Waar in Eindhoven vooral chagrijn heerst over de nederlagen tegen Feyenoord en Ajax, heerst er in Amsterdam lichte euforie over het Europese seizoen. Toch staan beide clubs gelijk op de ranglijst van de Eredivisie. En dus wijzen alle media maandag naar de uitspraken van Roger Schmidt over Go Ahead Eagles.

Schmidt zei eerder immers in Deventer dat Go Ahead Eagles die avond een topprestatie wist te leveren tegen PSV. Gezegd moet worden dat de club uit Deventer PSV het vuur aan de schenen wist te leggen. PSV werd feitelijk grote delen van de wedstrijd overklast door het team van Kees van Wonderen maar won wel met 1-2. Lovend was Roger Schmidt na afloop over The Eagles.

‘Go Ahead Eagles is de beste tegenstander tegen wie we dit seizoen hebben gespeeld’, was Schmidt na afloop complimenteus. Hans Kraaij keek op van die uitspraak en vroeg of Eagles beter was dan Feyenoord, waar PSV net met 0-4 van had verloren. Schmidt antwoordde niet direct op die vraag maar zei wel dat het de beste tegenstander was tegen wie PSV op dat moment had gespeeld. Het waren slechts complimenten die anders werden opgepakt door de media. Toch werden de uitspraken van Schmidt zondagavond nog even aangehaald na de remise van Eagles in Amsterdam.

PSV is begin november in een seizoen met redelijk veel chagrijn toch gewoon medekoploper en ook goed vertegenwoordigd in het Speler van de Week klassement van Voetbal International. Ibrahim Sangaré kreeg een 8,5 en beide scorende invallers Ritsu Doan een 7,5 en en Bruma een 8.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here