Home Nieuws ‘PSV man’ Van Bommel spreekt zich uit: ‘Iedereen weet wat ik met...

‘PSV man’ Van Bommel spreekt zich uit: ‘Iedereen weet wat ik met die club heb, ontslag was niet nodig’

1106
0

Mark van Bommel heeft zich voor het eerst na zijn ontslag bij PSV openlijk uitgesproken.

In gesprek met het ANP laat hij weten dat hij nog altijd het gevoel heeft dat zijn ontslag bij ‘ zijn’ PSV onnodig was. Van Bommel lucht zijn hart over het ontslag maar het lijkt hem zeker ook goed te gaan. Je vraagt je dan toch af hoe het met de zelfreflectie van de jonge, onervaren mar talentvolle coach is gesteld bij het lezen en aanhoren van deze uitspraken.


“Iedereen weet wat ik met die club heb”, zegt Van Bommel in gesprek met het ANP. “Dan is het niet leuk als je daar ontslagen wordt. Maar het is niet anders. Nee, in mijn ogen was het niet nodig geweest. Ik heb na mijn ontslag geen speler slecht over mij horen praten. Ook de wisselspelers niet. Dat zegt wel wat. Ik heb nog steeds contact met sommige spelers daar.”

Van Bommel vervolgt: “De resultaten waren even niet goed, maar we verloren vrij onterecht van Feyenoord. We waren sterker in die wedstrijd. Sommige mensen werden helaas nerveus bij PSV. Dat is jammer”, aldus Van Bommel, die nog niet weet waar zijn toekomst ligt. “Bij serieuze interesse zou Mino Raiola me op de hoogte brengen. Dat heeft hij nog niet gedaan. Dus ik heb niet het idee dat er iets heel concreets speelt nu.”

Volgens Van Bommel hebben zich wel clubs gemeld na zijn ontslag bij PSV. “Maar ik voelde er weinig voor om tussentijds in te stappen. Ik begin liever voorafgaand aan een heel seizoen. De Bundesliga zou wel bij me passen, Engeland zie ik ook wel zitten. Maar een mooie Italiaanse of Spaanse club zou ook goed kunnen.”


Facebook Comments Box