Home Nieuws PSV mag niet van Rangers FC verliezen, Schotse media wijzen naar Man...

PSV mag niet van Rangers FC verliezen, Schotse media wijzen naar Man of the Match Gakpo én Gutiérrez

8763
0

Of PSV of het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst zal komende weken de clubkas enorm gespekt zien worden door de miljoenen uit de Champions League.

In Schotland is het vertrouwen duidelijk minder geworden nu PSV met name in de tweede helft veel indruk wist te maken te maken. Wie de kwaliteiten van de beide teams naast elkaar weet te leggen, ziet inderdaad dat het huidige PSV niet van de Rangers FC zou mogen verliezen. Van een gelopen race is na de 2-2 remise inderdaad geen sprake maar normaal gezien is PSV de ploeg die aan het langste eind zal gaan trekken.

Onaangenaam verrast zijn de Schotse kranten over het spel van de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Eerder waren Olympique Lyon, Borussia Dortmund en Red Bull Leipzig al te gast in Glasgow maar wisten het hol van de leeuw steeds met een nederlaag te verlaten. PSV was dichtbij een winnende treffer maar Rangers wist de ploeg van Ruud van Nistelrooij alsnog op een 2-2 remise te houden. En dus klinkt er in de Schotse kranten waardering en lof door als het over de kracht van PSV gaat.

‘Rangers zal na vanavond geloven dat het zich kan plaatsen voor de Champions League’, concludeerde Sky Sports. ‘het voordeel is naar Nederlandse kant doorgeslagen, vanwege het thuisvoordeel. Maar Rangers eindigde de eerste helft als beste ploeg. De twee teams gaan volgende week diep moeten graven om die laatste, bijna ongrijpbare stap naar de groepsfase te zetten.’

‘PSV had veel kwaliteit in huis’, concludeerde men, waarbij men de pijlen richt op drie PSV’ers. ‘Vleugelspeler Cody Gakpo, niet voor niets gelinkt aan Manchester United, aanvoerder Luuk de Jong en de Mexicaan Érick Gutiérrez. Maar de keeper kende een nachtmerrie. De wijze waarom de bal van zijn hand gleed, over de achterlijn, zorgde voor ongeloof en vreugde.’


Vorig artikel‘Laten we eerlijk zijn, Rangers gaat ons niet uit de Champions League houden’
Volgend artikelAnalisten eens over return in het Philips Stadion: ‘Blunder Benítez kwam door natte veld’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in