Home Nieuws PSV maakt werk van terugkeer Luuk de Jong

PSV maakt werk van terugkeer Luuk de Jong

1681
0

PSV houdt ernstig rekening met een vertrek van Donyell Malen deze zomer.

Dat betekent dat er een plaatsje vrij komt in de aanval en dat er doelpunten wegvallen. Die scenario’s wensen John de Jong en Roger Schmidt in te vullen met de terugkeer van Luuk de Jong naar Eindhoven.


Luuk de Jong is ook ambassadeur voor PSV dus de banden zijn hecht te noemen. Daar wenst de club gebruik van te maken in de vorm van een miljoenensalaris en hem de nieuwe leider van het overwegend jonge en talentvolle PSV te maken.

Een terugkeer klinkt makkelijker dan dat het heel realistisch te noemen is. De Jong is immers geen speler die snel van club wenst te veranderen en bovendien is de kopsterke spits geen opgever. Sevilla na twee seizoenen alweer verlaten zal toch niet helemaal goed voelen voor de Jong.

Onwaarschijnlijk is een terugkeer naar PSV ook weer niet. De spits weet wat hij krijgt en heeft bij PSV en komt bovendien weer aan spelen toe. De Jong is momenteel reservespits en zag zijn perspectief op speeltijd met de week geringer worden. Tevens moet het contract bij Sevilla worden afgekocht. Het is niet bekend wat Sevilla als vraagprijs voor Luuk de Jong zou gaan hanteren. PSV verkocht de spits 2 jaar geleden voor ruim 15 miljoen euro aan de club uit Andalusië.

Later meer.


Facebook Comments