Home Nieuws PSV maakt naam in Japan

PSV maakt naam in Japan

850
0

PSV en Ritsu Doan zijn sinds enkele maanden aan elkaar verbonden. De Japanse international komt steeds beter voor de dag en lijkt met de week te groeien bij PSV.

De club spint garen bij de populariteit van Doan in Azië. Met name in Japan is zijn ster rijzende en is zijn populariteit ongekend groot. PSV springt hier op in en is sinds zaterdag actief op het Japanse social media-kanaal LINE. Daarmee is PSV de eerste club in de Eredivisie met een officieel kanaal op het Japanse platform, meldt de club op het eigen kanaal PSV.nl.


“Met de komst van Ritsu Doan zien we veel commerciële mogelijkheden voor PSV in Japan. Door onze aanwezigheid op LINE bouwen we aan een Japanse fanbase en betrekken we hen nog meer bij de club”, zegt Commercieel directeur Frans Janssen.

De afgelopen maanden zijn we de Japanse markt en online mogelijkheden voor PSV gaan verkennen. Daaruit is de conclusie getrokken dat PSV zichtbaar moet zijn om aan een nieuwe fanbase te kunnen bouwen. Het opzetten van LINE is voor PSV de eerste stap. We gaan onze volgers voorzien van PSV-content met extra aandacht voor Doan”, analyseert Janssen.


Facebook Comments