Home Nieuws PSV linksback target Patrick van Aanholt loopt zware blessure op

PSV linksback target Patrick van Aanholt loopt zware blessure op

3335
0

Nu het er alle schijn van heeft dat steunpilaar Ricardo Rodriguez PSV zal gaan verlaten lijkt het erop dat PSV moet gaan schakelen.

Afgelopen swinterstop was de komst van Patrick van Aanholt dichtbij maar was de vraagprijs vanuit werkgever Crystal Palace te hoog gegrepen voor PSV. Van Aanholt zelf wilde dolgraag naar PSV maar moest toezien hoe een droomtransfer even geen doorgang kon vinden.

Mogelijk gaat het er deze zomer alsnog van komen nu Rodriguez niet in Eindhoven lijkt te blijven. Van Aanholt wil nog steeds naar PSV maar kampt sinds donderdagavond met een flinke blessure.

Manchester United bracht een bezoek aan het zuiden van Londen en was eigenlijk geen partij voor Palace en van Aanholt. De strijd was gestreden toen Anthony Martial twaalf minuten voor tijd na een slim tikje van Rashford voor de 0-2 tekende. Daarbij gleed de Franse aanvaller de onfortuinlijke Van Aanholt onderuit.

De Brabantse linksback, die vermoedelijk een zware schouderblessure opliep bij de ongelukkige botsing moest lang worden behandeld en verliet uiteindelijk per brancard het veld met een zuurstofmasker.

Door het incident met Van Aanholt werden er elf minuten extra tijd aan de wedstrijd toegevoegd. Daarin kwam geen verandering meer in de score. Het is nog niet bekend wat de exacte diagnose bij van Aanholt is.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here