Home Nieuws PSV lijkt vol voor Quinten Timber te gaan, interesse in Sangaré én...

PSV lijkt vol voor Quinten Timber te gaan, interesse in Sangaré én Gutierrez neemt toe

3875
0

PSV lijkt al vroeg voor te sorteren op het vertrek van Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan staat op de nominatie om te vertrekken.

PSV heeft inmiddels de pijlen gericht op Quiten Timber van FC Utrecht. De club ziet in hem een welkome aanvulling van het middenveld bij een vertrek van Ibrahim Sangaré. PSV verwacht mogelijk ook een vertrek van Erick Gutierrez, waardoor Timber ook die positie zou kunnen invullen. Zowel Ibrahim Sangaré als Erick Gutierrez zijn voor de zomer al zeer gewild bij diverse buitenlandse clubs.

FC Utrecht weet dat het een forse transfersom voor Timber kan vragen maar de eerste geluiden zouden zijn dat FC Utrecht een bedrag avn om en nabij de 6 tot 7 miljoen euro zou vragen voor Timber, die pas één seizoen in de Domstad speelt. Zowel Ibrahim Sangaré als Erick Gutierrez zijn beide spelers die er goed op staan in het buitenland na de redelijke internationale prestaties met PSV.

Aston Villa, Newcastle United en Leicester City worden genoemd voor Sangaré, waar het Benfica van Roger Schmidt gelinkt wordt aan Erick Gutierrez. PSV zou openstaan voor het verlengen van het contract van de Mexicaan maar ziet in Timber een prima als even logisch alternatief voor de nabije toekomst.


Facebook Comments Box