Home Nieuws PSV lijkt transfer Viktor Tsygankov te kunnen vergeten, aanvaller op de tribune...

PSV lijkt transfer Viktor Tsygankov te kunnen vergeten, aanvaller op de tribune bij ‘City club’

2166
1

PSV wordt al maanden achtereen in verband gebracht met de aanvaller Viktor Tsygankov. Toch lijkt er een streep door zijn naam te kunnen worden gezet.

Media in Oekraïnse melden dat de aanvaller een contract bij het Spaanse Girona FC gaat tekenen. De vedette van Kiev was zaterdag ook daadwerkelijk aanwezig op de tribune van het Estadi Montilivi in het noorden van Catalonië. Girona, onderdeel van de City Football Group, wist in eigen huis Sevilla te verslaan en lijkt dus de vedette uit de Oekraïne vast te gaan leggen.

Tsygankov werd afgelopen zomer al gelinkt aan een transfer naar PSV, maar steeds werd gemeld dat vanwege zijn salariseisen zijn komst lastig zou gaan worden. Bovendien zou Dynamo Kiev een flinke transfersom verlangen, ondanks dat zijn contract komende zomer afloopt. Toch bleek de aanvaller een haalbare kaart te zijn voor PSV.

Ook FC Porto en RSC Anderlecht waren in de markt voor Tsygankov maar genoemde clubs konden niet aan de eisen en wensen van het management en de speler voldoen.


Facebook Comments Box

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here