Home Nieuws PSV lijkt rekening te houden met vertrek Mvogo en richt pijlen op...

PSV lijkt rekening te houden met vertrek Mvogo en richt pijlen op doelman Arminia Bielefeld

1718
0

Hoewel PSV niet mee wenst te werken aan een vertrek van Yvon Mvogo lijkt de club er toch rekening mee te houden dat de Zwitserse doelman gaat vertrekken.

En dus lijkt PSV te moeten doorschakelen want de positie van tweede doelman dient immers goed te worden ingevuld. Er gloren ook kansen op speeltijd want Joel Drommel maakt geen beste fase door momenteel. Stefan Ortega, de ervaren doelman van Arminia Bielefeld, lijkt op dit moment in beeld te zijn voor de opvolging van Mvogo. Het is lang niet zeker dat Mvogo uit Eindhoven gaat vertrekken maar werkgever Leipzig staat voor dat Mvogo speelminuten moet gaan maken.

Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International maakt PSV daarom werk van plan B mocht Mvogo vertrekken. De Zwitser hoopt dat hij nog voor de deadline van 31 januari weg kan bij PSV. In dat geval schakelt PSV door naar Ortega.

Het is echter nog maar de vraag of Bielefeld mee wil werken met een voortijdig vertrek van de doelman. Het contract van de Duitse doelman met Spaanse roots loopt af maar Bielefeld verkeert in degradatienood en dus wil men de doelman zeker de komende maanden nog behouden. De 29-jarige Ortega staat in Duitsland bekend als goede stabiele doelman en werd afgelopen zomer zelfs uitverkoren als zogenaamde ‘vierde’ doelman voor de EK-selectie van het Duitse elftal. Ook Bayern München heeft in het verleden interesse in de Duits Spaanse doelman getoond.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here