Home Nieuws PSV lijkt op weg naar grote slag | Earnest Stewart: ‘Onderhandelingen met...

PSV lijkt op weg naar grote slag | Earnest Stewart: ‘Onderhandelingen met Xavi Simons gaan de goede kant op’

13496
0

PSV lijkt hard op weg om Xavi Simons binnenboord te houden. Dat zou betekenen dat de club een grote slag slaat op de transfermarkt gezien de ontwikkelingen van het toptalent.

In gesprek met ESPN heeft technisch directeur Earnest Stewart namelijk aangegeven dat PSV in gesprek is met het management van Xavi Simons. “Het mag duidelijk zijn dat als een speler zich zo ontwikkelt wij hem heel graag veel langer hier willen houden”, aldus Stewart. “Daarbij zijn ook andere dingen belangrijk, ook voor hem. Zo hoog mogelijk eindigen dit seizoen met PSV en de Champions League halen. De onderhandelingen gaan de goede kant op”, laat Stewart weten.

Over een mogelijk langer verblijf van de huurlingen wilde Stewart niet al te diep ingaan. “Ik ga nu niet over namen praten, maar we gaan bij PSV wel doorselecteren. Een aantal spelers zoals Branthwaite heeft het uitstekend gedaan, maar je wil heel graag zelf spelers hebben. Het huren van spelers moet pas op een later moment gebeuren.”

Shurandy Sambo is een van de spelers die zal aansluiten bij de A-selectie. “In principe halen we alle spelers terug”, zei hij daarover. “Ik heb nu alle spelers zelf live zien spelen en de bedoeling is wel dat ze allemaal terugkomen zodat we de volgende stappen kunnen zetten. Maar Sambo doet het uitstekend.”


Vorig artikelDrommel zag aan arrogante aanloop dat Alvarez door het midden ging schieten | Mexicaan misdroeg zich
Volgend artikelDolgelukkige Drommel stort zich temidden van duizenden PSV fans in het feestgedruis en pakt microfoon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in