Home Nieuws PSV lijkt op pole-position te liggen voor transfer Davinson Sánchez

PSV lijkt op pole-position te liggen voor transfer Davinson Sánchez

6637
0

PSV is druk doende de komst van Davinson Sánchez te realiseren. De verdediger is al weken achtereen transfertarget van PSV geweest en ook weer even uit beeld geweest maar is op dit moment hard op weg naar PSV.

Meerdere bronnen melden tegenover PSV Inside dat er sprake is van een akkoord tussen PSV en Davinson Sánchez maar dat er nog een definitief akkoord met Tottenham Hotspur gerealiseerd dient te worden. Afgelopen dagen waren zowel Stade Rennes als AS Monaco in de weer met Tottenham Hotspur om een transfer te realiseren maar werd een deal geblokkeerd door de gewenste transfersom, die de club uit Londen maar niet naar beneden wenst bij te stellen nu het einde van het window nadert.

Het gevolg is dat beide clubs uit Ligue 1 zich hebben teruggetrokken in de strijd om Davinson Sánchez. De Franse ploegen zijn teleurgesteld dat Tottenham Hotspur de vraagprijs voor de Colombiaan maar niet wil verlagen. Volgens Foot Mercato, een Frans medium, hebben beide clubs de transfer opgegeven.

Een Spaanse bron meldt tegenover PSV Inside dat Stade Rennes 7,7 miljoen euro voor Davinson Sánchez wilde betalen, exclusief bonussen. Eerder was Spurs akkoord met Spartak Moskou over een transfersom van 12,9 miljoen maar daar zag de verdediger zelf vanaf. Davinson Sánchez wenst sportief perspectief aan zijn carriere te kunnen toevoegen en zag die uitdaging niet bij Spartak Moskou.

Op dat moment, ruim een maand geleden, hengelde PSV ook nadrukkelijk naar de diensten van Davinson Sánchez, die door Spurs niet werd vrijgegeven in verband de transfersom. Ook Nottingham Forest en Fulham waren geïnteresseerd in Davinson Sánchez maar pakten niet door voor de verdediger.

Stade Rennes heeft in een ultieme poging getracht Davinson Sánchez alsnog los te weken van Tottenham Hotspur maar de club uit Londen accepteerde ook het bod van 10 miljoen euro inclusief bonussen uit het westen van Frankrijk niet, melden Franse media.

PSV is dus nog altijd geïnteresseerd is in Sánchez maar staat de naam van César Montes ook nog op het bekende lijstje als het om het versterken van de defensie gaat. De Mexicaan is een stuk goedkoper maar moet worden verkocht en zal zeker niet verhuurd gaan worden. Montes moet tien miljoen euro kosten.


Vorig artikelBeelden | Hirving Lozano weer in Eindhoven en op weg naar presentatie
Volgend artikelPSV en PHILIPS brengen wereldrecord in beeld met Frits Philips in de hoofdrol, Guinness erkent wereldrecord PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in