Home Nieuws PSV wil Jarrad Branthwaite definitief overnemen van Everton, Branthwaite geeft signaal af...

PSV wil Jarrad Branthwaite definitief overnemen van Everton, Branthwaite geeft signaal af aan Everton na bezoek aan Ibrox

8003
2

PSV wedt al weken zo niet maanden op verschillende paarden ten einde de soms vervloekte achterhoede toch eindelijk van een stevige impuls te gaan voorzien.

De directie lijkt te wachten op het eindresultaat van het tweeluik tegen Rangers FC. Mocht PSV bijvoorbeeld met 0-3 in Glasgow hebben gewonnen, wat gezien het spelbeeld geen vreemde uitslag geweest zou zijn, was de kans groot geweest dat er nog deze week een nieuwe centrale verdediger zou worden gepresenteerd. Verschillende namen passeerden al de revue maar PSV lijkt die verschillende spelers nu allen los te laten.

De club hoopt dit seizoen namelijk toch nog te beschikken over Everton-verdediger Jarrad Branthwaite. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De 21-jarige Engelsman, die vorig seizoen op huurbasis in Eindhoven speelde, is een van de kandidaten om de defensie te versterken. PSV lijkt dus de interesse in Zeno Debast van Anderlecht los te laten, waar het eerder al de interesse in spelers als Davinson Sanchez al liet varen.

Branthwaite keerde na vorig seizoen terug bij Everton, waar hij momenteel reserve is en op de bank zit. PSV hoopt de centrumverdediger nu definitief over te nemen van Erverton. Als Ibrahim Sangaré vertrekt, wil PSV een poging wagen de Brit over te nemen van Everton.

Sangaré heeft een afkoopclausule van 37,5 miljoen euro in zijn contract maar de vraag is of dit een realistisch prijskaartje is gezien het matige optreden in Glasgow dinsdagavond. Jarrad Branthwaite lijkt zijn werkgever ook een signaal te willen afgeven met zijn bezoek aan de wedstrijd tussen Rangers FC en PSV van dinsdagavond op Ibrox. De Britse verdediger liet aan duidelijkheid niets te wensen over en postte een foto van zijn bezoek aan de PSV gemeenschap in stadion van de Rangers.


Vorig artikel‘Veerkrachtig PSV’ staat in de picture van nationale én internationale media en gaat de klus gewoon klaren
Volgend artikelGoede transfersom voor PSV | Mwene leefde zijn droom in Eindhoven en keert met 5 keer zilverwerk ‘huiswaarts’

2 REACTIES

  1. Vind dat PSV ook Branthwaite moet loslaten. Zo geweldig heeft die bij PSV ook weer een niet gedaan. Veel te duur. Eentje in een Oost-Europees land zoeken die lang stevig en hard is voor de verdediging.

    • Idd, zoek een bikkel met pit. Kijk voor hoeveel miljoen er nu op de bank zit te wachten, nog niet vee meer resultaat. T zal wel weer een grote deceptie worden, ben ik bang. En laat Sangare aub vertrekken met z’n lamlendig houding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in