Home Nieuws PSV lijkt Debast los te laten en verlegt interesse naar ervaren Amerikaanse...

PSV lijkt Debast los te laten en verlegt interesse naar ervaren Amerikaanse verdediger

5503
0

De interesse van PSV in de Anderlecht verdediger Zeno Debast is zeer concreet te noemen maar wellicht laat de club de interesse in de Belgische verdediger toch voor wat het is.

Anderlecht laat te pas en te pas via alle mogelijke kanalen weten dat men niet van plan is Debast te verkopen aan welke club dan ook. Ook Eintracht Frankfurt en Villarreal CF bleken kansloos te zijn bij de club uit Brussel. Biedingen van beide clubs werden afgewezen. PSV zal meerdere miljoenen dan genoemde clubs over de brug moeten komen wil Anderlecht overstag gaan.

PSV krijgt ook vanuit verschillende hoeken het dringende advies de jonge Belg niet te kopen van Anderlecht. Zo zijn Aad de Mos en Marc Degryse niet bijzonder te spreken over de capaciteiten van Debast. Earnie Stewart bevestigde vorige week dat de club gesprekken voert met Debast, waar Anderlecht communiceert dat er geen sprake is van een transfer.

De hoofdrolspeler zelf bevestigde al dat zijn contract niet verlengd zal gaan worden in Brussel en dat de intentie is om naar PSV te vertrekken. PSV lijkt op dit moment de interesse te laten voor wat het is en zelfs te verleggen naar een andere verdediger.

PSV wordt inmiddels in verband gebracht met de Amerikaan Miles Robinson. PSV ziet in de 26-jarige verdediger van Atlanta United een serieus alternatief door Zeno Debast. Mocht Debast onhaalbaar blijken, dan overweegt PSV om door te schakelen naar Robinson, die nu nog speelt voor MLS-club Atlanta United. Na dit seizoen loopt zijn contract af in Atlanta en dus lijkt het geschikte moment om een transfer te maken te zijn aangebroken.

Na Ricardo Pepi en Malik Tillman zou Robinson de derde Amerikaanse aanwinst kunnen worden. Het Eindhovens Dagblad schrijft over het nieuwste target het volgende: “Robinson lijkt niet dé topversterking die PSV nodig heeft voor de achterhoede, maar wel eentje die goed genoeg is om de selectie van een impuls te voorzien.”


Vorig artikelNummer 10 Tillman is PSV’er en kijkt na gesprek met ‘positieve’ De Ligt uit naar het Philips Stadion
Volgend artikelPresentatie Tillman in het Philips Stadion, middenvelder wil ten koste van vorige club Rangers PSV naar groepsfase helpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in