Home Nieuws PSV lijkt concurrentie te krijgen van United, Roma en Liverpool: Bood PSV...

PSV lijkt concurrentie te krijgen van United, Roma en Liverpool: Bood PSV 15 miljoen euro?

6130
1

Langzaam verovert Jarrad Branthwaite een vaste basisplaats in het elftal van Ruud van Nistelrooij. Bijna geruisloos weet de Brit zich steeds beter te ontwikkelen.

Inmiddels is de opkomst van Jarrad Branthwaite niet alleen in Nederland nieuws maar ook in thuisland Engeland is zijn opmars nieuws geworden. Dat ontstond enige weken geleden al toen AS Roma plots interesse toonde de jonge Brit in te lijven. PSV pakte door en maakte duidelijk dat Branthwaite in Eindhoven kon blijven. En zo geschiedde maar PSV pakte verder door en bood inmiddels al op de verdediger die inderdaad een grote toekomst voor zich lijkt te hebben.

PSV hoopt Jarrad Branthwaite dus definitief over te nemen van Everton, maar volgens Engelse media zijn er concurrenten in de vorm van interesse van Manchester United, AS Roma en Liverpool. Manchester United, Liverpool en AS Roma volgen de ontwikkelingen van de twintigjarige verdediger nauwlettend en kijken hoe de jonge lange verdediger zich staande weet te houden bij PSV. The Daily Mail weet zelfs te melden dat PSV een bod van vijftien miljoen euro op Branthwaite afgewezen zag worden.

Dat bedrag is in de Nederlandse media niet genoemd maar dat de Brit geld waard is geworden, behoeft geen nadere uitleg. Ondertussen is Ruud van Nistelrooij meer dan te spreken over de ontwikkeling van Branthwaite.

“Hoe hij zich in het elftal heeft geknokt. Hij heeft zich fantastisch laten zien. Hij is compleet, heeft snelheid, is groot. Hij is ook nog maar twintig, dus er zit heel veel rek in. Of ik ga aangeven dat ze er alles aan moeten doen Branthwaite te behouden? Tegen de huidige technisch directeur, de vorige, de toekomstige, allemaal. Hopelijk is hij er een voor de toekomst, zo zien we hem intern.”aldus Van Nistelrooij.


Vorig artikelWaterreus niet onder de indruk: ‘Benítez gewoon een goede keeper, maar gaat je geen kampioen maken’
Volgend artikelKarim Rekik dreigt heenwedstrijd tegen PSV te missen na blessure in Barcelona

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in