Home Nieuws PSV licht koopoptie niet, Adrian Fein keert terug naar Bayern München

PSV licht koopoptie niet, Adrian Fein keert terug naar Bayern München

1333
0

Succesvol in Hamburg en in München maar niet in Eindhoven.

Adrian Fein en PSV blijven waarschijnlijk maar 1 seizoen aan elkaar verbonden. Volgens berichten uit Duitsland keert Adrian Fein aankomende zomer namelijk terug bij Bayern München. PSV gaat de koopoptie vermoedelijk niet lichten, zo meldt het Eindhovens Dagblad naar aanleiding van berichtgevingen van het Duitse Sport1.


In het huurcontract staat een koopoptie van zes miljoen euro. Maar omdat Fein weinig indruk heeft weten te maken bij PSV, is de kans bijzonder klein dat PSV de optie gaat lichten. Vermoedelijk zal Fein door Bayern na dit seizoen opnieuw worden verhuurd.

Volgens de regionale krant van Eindhoven is het nog niet definitief dat Fein terugkeert naar München, al is de kans nihil dat hij blijft, zo schrijft Rik Elfrink over de Duitse middenvelder.

Fein speelde tot nu toe twaalf Eredivisie-wedstrijden voor PSV. Daarin scoorde hij één keer. Zijn contract bij Bayern München loopt hierna nog twee jaar door, tot de zomer van 2023. Tal van Bundesligaclubs zijn al jaren geïnteresseerd in de middenvelder van Bayern.