Home Nieuws ‘PSV levert eigenlijk louter leuke en spectaculaire wedstrijden af’

‘PSV levert eigenlijk louter leuke en spectaculaire wedstrijden af’

44
0

Philip Cocu moet de credits krijgen voor de resultaten van PSV de eerste seizoenshelft. Althans, dat stelt de PSV watcher van VI Marco Timmer. Met het vermaak van het publiek zit het volgens de watcher ook wel goed.

‘Hij wordt er immers ook op afgerekend als de resultaten tegenvallen’, schrijft Voetbal International-journalist. “Niet dat de coach er ook maar een seconde wakker van ligt wat media over hem zeggen of schrijven. Daarvoor heeft hij als internationale topspeler simpelweg te veel meegemaakt.”

Timmer vervolgt: “De 47-jarige trainer heeft altijd controle en dat is geen geacteerde beheersing. Tijdens openbare trainingen zul je Cocu niet horen schreeuwen of foeteren tegen zijn spelers. Dat voegt volgens hem niets toe. Saai, klinisch? Ja, soms wel, maar het heeft na een roerige start ook voor rust gezorgd bij PSV.”

Na een moeilijke periode heeft Cocu nu weer de boel op de rails. “Voor het seizoen was het de vraag of Cocu het spel van PSV, waar vorig seizoen veel kritiek op was, leuker kon maken. Aan het oeverloze heen-en-weergeschuif is in elk geval een einde gekomen en PSV levert – niet altijd door goed spel – eigenlijk louter leuke en spectaculaire wedstrijden af.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here