Home Nieuws PSV leeft mee met Romero en heeft duidelijk plan voor ogen

PSV leeft mee met Romero en heeft duidelijk plan voor ogen

17
0

Het huwelijk tussen PSV en Maximiliano Romero is vooralsnog geen gelukkig huwelijk, beseft ook Mark van Bommel.

De coach van PSV vindt het in de eerste plaats een vervelende situatie voor Romero zelf. De talentvolle spits kwam in de winterstop naar Eindhoven, maar al snel liep hij een spierblessure op. Sindsdien traint Romero individueel in de hoop zo snel mogelijk fit te geraken. “Het is mentaal een hartstikke moeilijke situatie voor hem, maar Maxi gaat er goed mee om”, zegt Van Bommel vrijdagmiddag tegen het ED.

Ook in het competitieduel met NAC gaat Romero niet in actie komen. “Wij willen hem nu eerst honderd procent fit hebben. We denken dat het daaraan ontbrak, terwijl hij zelf hartstikke graag wil voetballen. Nu traint hij vaak apart om bij alles eerst op het vereiste niveau te komen, zodat hij én trainingsfit en wedstrijdfit is.”

“We hebben nu een duidelijk plan met hem gemaakt en dat is ook met hem besproken. Daar zijn we met hem mee bezig. We plakken er geen tijd op”, aldus Van Bommel, die voor Romero hoopt dat hij snel fit wordt. “Je moet alleen trainen en je bent geblesseerd, terwijl de groep samen traint, plezier heeft en de resultaten goed zijn. Dat is moeilijk, maar hij gaat er hartstikke goed mee om.”


Vorig artikelMark van Bommel ziet PSV groeien
Volgend artikelVideo: ‘Hoe zit het nu met Romero?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in