Home Nieuws PSV laat revaliderende Ryan Thomas niet vallen, middenvelder blijft actief op de...

PSV laat revaliderende Ryan Thomas niet vallen, middenvelder blijft actief op de Herdgang

2329
0

PSV gunt Ryan Thomas een nieuwe periode van herstel waarbij de Nieuw-Zeelander gebruik kan blijven maken van de faciliteiten op de Herdgang.

Thomas heeft inmiddels geen contract meer bij PSV, maar de club laat hem niet vallen en niet aan zijn lot over. Ook na het aflopen van zijn contract blijft de 27-jarige Nieuw-Zeelander welkom bij de club om te werken aan zijn herstel, zo meldt het Eindhovens Dagblad over de situatie van de onfortuinlijke middenvelder.

Thomas kwam in de zomer van 2018 over van PEC Zwolle en kende veel pech met zijn fitheid. Hoewel de middenvelder nooit een vaste waarde werd, was er bij PSV wel lof voor zijn instelling en houding gezien de aard van zijn blessures. Nu hij wederom kampt met een blessure blijft PSV hem ondersteunen zodat hij gebruik kan blijven maken van de faciliteiten op de club, weet de regionale krant te melden. Thomas staat inmiddels sinds oktober buitenspel met knieproblemen en het einde van zijn revalidatie is nog niet in zicht.

De situatie rond zijn blessures is een vraagteken. Roger Schmidt zei recent dat niemand eigenlijk weet wat de knie van Thomas precies mankeert. Hij moet vermoedelijk nog maanden toekijken en keert mogelijk pas in 2023 terug op het veld. Thomas kwam mede door hardnekkig blessureleed tot het geringe aantal van slechts 48 officiële wedstrijden voor PSV.


Vorig artikelSerieuze belangstelling PSV voor KV Mechelen middenvelder Vinícius Souza
Volgend artikelToon Gerbrands geeft Roger Schmidt een 7,5: ‘Er staat 170 miljoen euro op het veld’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in