Home Nieuws PSV laat met statement naar Locadia zien baas in eigen huis te...

PSV laat met statement naar Locadia zien baas in eigen huis te zijn

6
0

Jurgen Locadia heeft nogmaals van PSV te horen gekregen dat de spits niet mag vertrekken uit Eindhoven.

Locadia heeft meermaals aangegeven weg te willen maar PSV houdt voet bij stuk en wil de makkekijk scorende aanvaller niet kwijt of verhuren aan een andere club.
Philip Cocu sprak begin juli al duidekijke woorden uit over het contract wat PSV heeft met Locadia en dat de club de speler gewoon aan het contract houdt.
Cocu haalde duidelijk aan dat PSV in dat opzicht de baas in eigen huis is en dat ook op die manier kan tonen door een speler aan het contract te houden.
Tot de winterstop blijft Locadia zeker bij PSV heeft de aanvaller te horen gekregen, waarmee de club een duidelijk statement heeft gemaakt. Op dat moment wordt de situatie opnieuw bekeken. Locadia was clubtopscorer tijdens de voorbereidingsperiode. Hij gaf meerdere malen aan weg te willen bij PSV omdat hij graag wil spelen.
Locadia verwijt niemand iets, meldt het ED. De spits denkt elders naar een hoger niveau te kunnen groeien, weet de krant te melden. De clubleiding heeft echter veel vertrouwen in hem en ziet in hem een eerste spits voor de toekomst.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here