Home Nieuws PSV laat Guardado in Mexico revalideren

PSV laat Guardado in Mexico revalideren

23
0

PSV heeft Guardado opnieuw toestemming gegeven om zijn revalidatie grotendeels in Mexico af te werken. Hij verblijft op dit moment al in Mexico.

De middenvelder raakte twee weken geleden geblesseerd tijdens een interland van Mexico in de Verenigde Staten en sprak toen de verwachting uit drie tot vier weken geblesseerd te zijn. Guardado keert een week voor Ajax-PSV terug naar Nederland en zou geacht worden de topper in de Amsterdam te kunnen spelen.

De duels met Roda JC, FK Rostov en Go Ahead Eagles mist Guardado zeker. Cocu en PSV denken dat Guardado in Mexico beter en sneller zal herstellen. “Het middenstuk van zijn revalidatie kan hij daar voltooien, bij specialisten die hij goed kent. Hij heeft vaker te maken gehad met deze blessure en kan met hen goed inschatten hoe het hersteltraject moet verlopen. Ondertussen is er goed contact tussen onze staf en hem.”

Ondertussen houden de geruchten over een winters vertrek van Guardado aan. De MLS club Atlanta heeft verregaande interesse in de diensten van Guardado maar PSV wenst de Mexicaan niet voor het einde. Van het lopende seizoen te laten gaan.


Vorig artikelLundqvist blij met nieuwe stap
Volgend artikelWillems verlaat vroegtijdig training

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in