Home Nieuws PSV laat gewilde Adil Ramzi niet zonder slag of staat vertrekken naar...

PSV laat gewilde Adil Ramzi niet zonder slag of staat vertrekken naar Marokko en wil gewenste transfersom ontvangen

2308
0

PSV wenst de gewenste transfersom voor Adil Ramzi te ontvangen alvorens de club de in Marokko populaire trainer vrij geeft.

Adil Ramzi wil dolgraag de trainer worden van de Marokkaanse topclub Wydad Casablanca AC maar dan dient de genoemde club wel de juiste transfersom te betalen. Adil Ramzi is maar wat populair in zijn vaderland en dat weet zich te vertalen in concrete interesse van meerdere clubs uit de hoogste divisie van het Marokkaanse voetbal maar topclub Wydad Casablanca AC is vastberaden de jonge hoofdtrainer vast te leggen.

PSV en topclub Wydad Casablanca onderhandelen nog over de transfersom van Adil Ramzi. De Marokkaanse club wil de coach van Jong PSV graag overnemen en heeft al een persoonlijk akkoord bereikt, meldt het Eindhovens Dagblad maar PSV wil het gewenste bedrag overgemaakt zien worden.

Zondag kondigde Ramzi zijn vertrek bij PSV aan, ondanks dat het hem zwaar valt. “”Ik ben PSV ontzettend dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Dat vergeet ik mijn leven niet meer”, zei hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Ramzi heeft inmiddels al een akkoord bereikt met Wydad Casablanca.

Beide clubs zijn het nog niet eens over de transfersom voor het nog één jaar lopende contract van de hoofdtrainer van Jong PSV. Een vertrek is wel aanstaande want Ramzi zit dinsdag niet meer op de bank bij Jong PSV, dat dan een oefenduel zal afwerken.

Ramzi is al zeven jaar lang actief bij PSV als jeugdcoach en totaal is de trainer en oud-speler van PSV al toen jaar verbonden aan de club. Ramzi begon als assistent van PSV O17 en wist zich uiteindelijk op te werken naar het beloftenelftal, genaamd Jong PSV.


Vorig artikelBevestiging: Xavi Simons naar ‘lelijkste club van Duitsland’, medische keuring aanstaande
Volgend artikelTweebenige Vranckx na miljoenenbod op weg naar PSV | ‘Transfersom 12 miljoen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in