Home Nieuws PSV krijgt ‘waarschuwing’ uit hoek nieuwe trainer Feyenoord: ‘Ik denk dat Feyenoord...

PSV krijgt ‘waarschuwing’ uit hoek nieuwe trainer Feyenoord: ‘Ik denk dat Feyenoord ze moet kunnen verslaan’

16109
0

Over een week of drie begint PSV’s grootste concurrent van afgelopen seizoen, Feyenoord, alweer aan de eerste training. Dat geldt overigens ook voor Peter Bosz en zijn mannen maar dat terzijde.

PSV en Feyenoord beginnen ongeveer tegelijkertijd aan de eerste training van het nieuwe seizoen. Het zal er in ieder geval niet toe gaan leiden dat de verliezer van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal in het Philips Stadion, mopperend over ‘minder fit zijn’ en ‘later aan de eerste training te zijn begonnen dan de tegenstander’, de Johan Cruijff Schaal uitgereikt zal zien worden.

Aan Feyenoord-zijde bleek dat vorig seizoen namelijk wel zo te zijn. Arne Slot en zijn technische staf wezen na Feyenoord – PSV in de Kuip maar wat graag naar de iets kortere (enkele dagen!) voorbereidingstijd. De selectie van Peter Bosz begon letterlijk enkele dagen eerder aan de voorbereiding op het voorbije seizoen. Dat had natuurlijk grotendeels van doen met de aanloop naar de voorronde-wedstrijden voor de Champions League. Het toernooi waar de ploeg van Arne Slot niets maar dan ook helemaal niets van gebakken heeft.

In Rotterdam heet Brian Priske het nieuwe toverwoord te zijn. Maar weinigen kennen zijn naam en of het beter gaat worden dan onder Arne Slot, die met zijn manschappen PSV vanaf speelronde één niet kon bijhouden, valt ernstig in twijfel te trekken. Toch een waarschuwend signaal vanuit Rotterdam. Althans, vanuit de hoek rond de nieuwe trainer van Feyenoord. Niemand minder dan de bondscoach van Noorwegen, Stale Solbakken, die eerder met Brian Priske samenwerkte, waarschuwt PSV voor komend seizoen.

“Hij kijkt naar de spelersgroep en past zijn tactische principes erop aan”, qldus de Noorse bondscoach, die Priske in het verleden als rechterhand had bij FC Kopenhagen. “Hij heeft de ervaring en prijzen gewonnen, terwijl ik juist ook denk dat Feyenoord nog beter kan dan ze afgelopen jaar hebben laten zien.”

Volgens Stale Solbakken staat Feyenoord er dus erg goed voor na de aanstelling van de nieuwe trainer. Dat wagen we overigens ernstig te betwijfelen maar vooruit, waarom niet?! Een spannende titelrace met de nodige weerstand maakt PSV tenslotte ook beter, sterker en weerbaarder. De bondscoach van Noorwegen is echter nog niet klaar met zijn lofzang over de nieuwe trainer van Feyenoord.

“PSV is momenteel de te kloppen ploeg, maar ik denk dat Feyenoord ze moet kunnen verslaan. Als je het zo bekijkt, is het misschien juist wel een ideaal instapmoment voor Brian”, besluit Solbakken.


Vorig artikelWaarom ‘draait en keert’ Hirving Lozano? ‘Nog niet met Peter Bosz over mijn vertrek gesproken’
Volgend artikelRonald de Boer begrijpt niets van discussie Dumfries – Frimpong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in